Când utilizați o piscină din acril, aceste probleme nu pot fi ignorate!

- 2022-04-21-

Astăzi,piscina acrilicasunt din ce în ce mai dominante. Aspectul său frumos, funcțiile bogate, instalarea simplă, ușor de operat și alte avantaje, constructorii de piscine au ales să folosească materiale acrilice pentru a face piscina. Deci acum apare și problema, în utilizarea materialului acrilic al piscinei ar trebui să acorde atenție unor probleme?



1. Temperatura apei circulante nu trebuie sa depaseasca 40 de grade Celsius. Asigurați-vă că puneți mai întâi apă rece și apoi apă fierbinte, nu adăugați în mod direct apă fierbinte la ea, deoarece nu numai că va duce la arsuri, ci pentru o lungă perioadă de timp o astfel de apă va duce și la schimbarea culorii acrilice.

2. În folosireapiscina acrilica,dacă există daune la apariția lucrurilor, utilizarea hârtiei abrazive cu apă 2000C pe deteriorarea locului de lustruit, apoi cu pastă de dinți și lustruire tifon, puteți restabili starea strălucitoare inițială. Amintiți-vă să nu utilizați exfoliant lichid chimic coroziv.

3. Utilizareapiscina acrilicanu poate fi folosit pentru a lovi obiecte dure, pentru a nu cauza deteriorarea echipamentului.

KINGSIGN® ACRILeste specializată în toate tipurile de foi acrilice, ferestre acrilice, tunel acrilic, sală marin acrilic, acvariu acrilic, piscină acrilică, rezervor de pești acrilic, piese de prelucrare semifabricate acrilice, lipici acrilic acrilic, foaie acrilică curbată, acrilic la scară largă serviciu montaj foi. pentru detalii, vă rugăm să consultați: 0086 13370079013(Whatsapp/Wechat)